BELLES BODY ART

Praktische info

Gratis kennismakingsgesprek voor je tattoo

Aangezien een tattoo een permanente vorm van versiering op je lichaam is, neem ik uitgebreid de tijd om samen met jou je ideeën te bespreken. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek (± 30 min.) stel ik je op je gemak en overlopen we de stijl en andere wensen voor het ontwerp. Om dat vlot te laten verlopen, kan je vooraf al voorbeelden of richtlijnen via mail doorsturen.

Heb je er vertrouwen in? Dan plan ik een afspraak in om jouw persoonlijke design op je huid te vereeuwigen. Op de dag dat ik je tattoo zet, is er ruim voldoende tijd om vooraf nog enkele wijzigingen aan te brengen als je dat zou willen.

gekleurde tattoo

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een antwoord op enkele veelgestelde vragen over tatoeëren en kan je de huisregels van Belle’s Body Art doornemen.

Je kan enkel op afspraak langskomen. Ik plaats immers geen tattoos zonder dat ik die op voorhand met jou besproken heb. Een afspraak annuleren, kan tot 48 uur op voorhand.

Draag comfortabele kleding die je op de plek van je tattoo makkelijk kan uittrekken en weer aandoen.

Drink geen alcohol vanaf een dag voor je afspraak. Rust vooraf voldoende uit en eet een stevige maaltijd. Zo verbeter je het genezingsproces van je huid. Neem gerust een snack of frisdrank mee om je bloedsuikerspiegel tijdens een pauze weer op te krikken.

De kostprijs van een tattoo hangt van meerdere factoren af. Denk daarbij aan de grootte, stijl, kleuren, plaatsing en hoelang het ongeveer zal duren om de tattoo te zetten. Tijdens een kennismakingsgesprek overloop ik samen met jou alle details en maak ik de totale prijs op. Zodra je een voorschot betaald hebt, begin ik het design uit te werken. Duurt het langer dan verwacht om je te tatoeëren? Daarvoor hoef je na afloop geen extra kosten te betalen.

Wie jonger dan achttien jaar is en toch een tattoo wil laten zetten, moet een ouder of voogd meenemen. Als die er niet bij is, zal ik je huid niet tatoeëren.

Wanneer je een tattoo laat zetten, mag je maximaal één vriend(in) of een ouder of voogd meenemen. Huisdieren en kinderen zijn niet toegelaten. Zo creëer ik een ontspannen omgeving waarin ik rustig kan werken en de hygiënische voorschriften kan respecteren.

Bij je afspraak krijg je de nodige informatie mee naar huis, zodat je precies weet hoe je je tattoo na afloop goed kan verzorgen. Verder kan je in mijn tattooshop aftercare-producten kopen waarmee je huid sneller zal herstellen. Als je mijn instructies plichtsbewust naleeft, kan je binnen de drie maanden eenmalig voor een gratis bijwerking bij mij terecht.

Ik wil je er alvast op wijzen dat ik het recht heb om bepaalde ontwerpen of ideeën te weigeren. Wil je meer weten over mijn werkwijze? Of ben je benieuwd of ik mijn portfolio met jouw tattoo kan aanvullen? Aarzel dan niet om me een bericht te sturen. Ik sta je met plezier te woord.